ONBEPERKT
ETEN &
DRINKEN


Voor de tweede keer gegeten in De Garderense Berg. Voor een vast bedrag kun je eten zoveel je maag het toelaat. Ook de wijn, bier of frisdrank is er bij inbegrepen. Deze keer was het heel druk maar daar merk je weinig van. Door de doorstroming was alles supervers en volop aanwezig. Vis, vlees (ter plaatse voor je gebakken) italiaans, chinees, japans, noem maar op. Ook is er een ruime keus aan wokgroenten. De toetjes zijn heerlijk, vers schepijs, slagroom en een chocoladefontein, mmmm. Hier komen wij zeker terug!


- LJA

ENKELE RECENSIES

S. Rietveld

eet.nu


Lactosevrij eten werd hier heel serieus opgepakt..

Ik heb een vrij ernstige vorm van lactose intolerantie en de kok maakte speciaal voor mij, op bestelling, gerechten/sushi. Wat ik maar wenste werd apart voor mij gemaakt. Echt super, een aanrader

Eten & drinken 10
Sfeer 8
Service 10
Prijs / kwaliteit 8

vakantie622

Tripadvisor


Al verschillende keren hier gegeten. Het concept is uitstekend.

Zodra je bord leeg is, breng je deze zelf weg en kun je direct beginnen aan de volgende ronde. Wat ons opvalt is dat de keuze steeds ruimer wordt en de kwaliteit van het eten beter, Alles is vers en de bediening is heel vriendelijk. Prijs/ kwaliteitsverhouding is prima.

Cijfer: 5/5

Lian11

iens.nl


Wij zijn nu voor ongeveer 16 keer geweest de eerste keer was ruim 6 jaar geleden.

Toen waren we 25 jaar getrouwd, en vanaf die tijd vonden we het al heerlijk . De laatste keer was eind maart. Nu ga ik reserveren voor vanavond

Eten: 9
Service: 9
Decor: 8

Corona maatregelen

Op 13 oktober maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland vanaf woensdagavond 14 oktober 22:00 uur opnieuw voor vier weken moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten voor (minimaal) 2 weken onze zaak. Na 2 weken bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 30 oktober dan vervalt uw reservering automatisch. De reserveringen er na blijven staan tot nader bericht.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!